Personal

Anna Osswald

Verksamhetschef 

E-post: anna.osswald@rrf.nu

Anna är vår verksamhetschef, hon har en akademisk utbildning i personal och arbetslivsvetenskap och lång erfarenhet av varierande hästjobb. Hon har arbetat i utbildnings och tävlingstall både nationellt och internationellt. Tränar och tävlar själv hoppning.

Emma Holtne

Ridskolechef och Ridinstruktör

E-post: emma.holtne@rrf.nu

Emma har lång erfarenhet av hästar. Utöver sin tjänst hos oss driver hon eget företag med laserbehandling på människor och djur. Emma är vår förening trogen på många vis, hon har bla. suttit i styrelsen och har numera blivit ponnymorsa på RHC. Du vet när du träffat Emma för hon skiner som en sol.

Felicia Cederberg

Ridinstruktör

E-post: felicia.cederberg@rrf.nu

Felicia är en glad och positiv tjej som håller i våra ridlekis lektioner på torsdagar. Hon läser för närvarande till lärare och är mycket pedagogisk och omtyckt av våra elever. 

Max Obrovac

Ridinstruktör

E-post: max.obrovac@rrf.nu

Max har gått på ridskolan sedan liten men har numera egen häst på privatsidan som han tränar och tävlar i hoppning. Han är en engagerad ridinstruktör som löser det mesta. Vi är så glada över allt han tillför vår förening. 

Linnea Karlsson

Stallskötare

E-post: linnea.karlsson@rrf.nu

Linnea arbetar i stallet på RRF och har gjort sen 2017. Hon är styrkan i stallet, minns allt och har koll på det mesta som är värt att hålla koll på. Hon sköter väldigt mycket runt anläggningen så som,  harvning, traktorkörning och stallarbete. Hon älskar våra hästar här på ridskolan och är en van hästtjej.


Veronica Månsson

Kanslist


E-post: kassor.rrf@outlook.com 

Mobilnummer: 0768695691 

Hon är supermorsan som arbetar extra hos oss på kontoret annars arbetar hon som distriktsköterska. Hon tar emot alla frågor om medlem- och ridavgifter, fakturering, bokföring, idrott online, försäkringar, träning- och anläggningskort mm  Ridit mycket själv men inte mycket de senaste åren men skulle nog gärna damma av ridstövlarna den dan någon utmanade henne!! Sonen Max har storhäst som han tävlar för klubben samt är uppstallad på RHC och två döttrar som rider lektion hos oss. 


Matilda Petersson

Utbildad ridlärare level 1

E-post matilda.petersson@rrf.nu

Mobilnummer: 0733121513

Jag heter Matilda, 20 år och är utbildad ridlärare level 1. Jag har hållt på med hästar sen barnsben men började rida på mammas åsnor innan hästarna kom in i bilden🌸 Idag är min stora passion inom ridsporten projekt & unghästar.Mitt mål som ridlärare på RHC är att dela kunskap med andra genom trygghet, säkerhet och hållbart hästmaterial som har färdigheten att ge eleverna rätt förutsättningar.

Sara Larsson

Stallskötare

E-post: sara.larsson@rrf.nu

Ronneby Horse Centers styrelse


Lars Panzar

Ordförande

Sponsring/bidragskommitté

Mail: lars.panzar@gmail.com

Tel: 070-257 71 77

Vår alldeles egna blomsterkille som tycks bli yngre var gång man stöter på han!!?, trots sina rötter från Gubbängen!! Hans hästhjärta kommer från dottern Johannas tävlande. Har ett härligt lugn över sig!

Marcus Strömberg

 Kassör

Mail: marcus.stromberg@vmredovisning.se

Tel: 072-177 14 57

Han är redovisningsekonom till vardags som blev insnärjd samma dag dottern börja rida hos oss. Alltid go o glad! Han ska lära oss allt han kan och när sagan e slut har förhoppningsvis han också sadlat upp!!  

Pernilla Johansson

Sekreterare

Ridskolekommitté & festkommitté

Mail: pernillajohansson941@gmail.com

Tel: 070-213 75 89

Pernilla har stort hjärta för djurs välfärd och vi tror att hon kommer att tillföra mycket till vår förening och vår vision om att hästarna alltid skall vara i fokus! Pernilla sitter som sammankallande till ridskolegruppen så om du har några idéer som du vill lyfta ang. ridskoleverksamheten till styrelsen så är det Pernilla du kan hugga tag i!

 

John Persson

Ledamot 

Anläggningskommitté

Mail: john.persson@ncc.se

Tel: 070-579 01 33

Han ska jobba på NCC har vi fått till oss, de gör tydligen mycket!!? Gillar att springa oxå, även där varselklädd.... Hans dotter Evelina rider dressyr och hennes ponny är uppstallad på RHC. Han är nog stallets mest välklädda ponnypappa.

Louise Karlsson

Suppleant 

Kioskkommitté

Mail: 

Tel:

Presentation kommer.

Sara Runesson

Ledamot

Mail: sararunesson75@hotmail.com

Tel: 0733-721250

Intresset för djur har alltid funnits och är hästvan sen länge men vill gärna lära sig mer. Inga egna hästar men få som tur väl är tillbringa en hel del tid i stallet då yngsta dottern rider på ridskolan ett par gångerna veckan men är även medryttare på en ponny i ett annat stall. Positivt, glad, ser gärna hästarna välbefinnande i fokus. Vill att man ska trivas och kunna utvecklas hos oss. 

Roger Håkanson

Suppleant

Mail: roger.hakanson@gmail.com

Tel: 072-306 02 82

Alltid positiv och glad precis den anda en förening ska ha!! Roger har barn som går på ridskolan och även på voltige. Han erjuder alltid en hjälpande hand. 


 


Susann Einarsson

Suppleant 

Ridskolekommitté & festkommitté

Mail: susann.einarsson@gmail.com

Tel: 070-844 91 69


Niklas Zickbauer

Ledamot

Mail:

Tel:

Gunilla Arvö

Ledamot

Mail: minnie88@live.se

Tel: 0733-3562816

Intensivvårdssjuksköterska som började på Grönadals ridskola som ung! Egna hästar sedan -85, just nu 3 damer! Tävlat hoppning och dressyr. Vill gärna vara med och utveckla vår fina anläggning, så att alla trivs, både ridskola och privatare!

Marie Baeckström

Suppleant

Mail: miaja-81@hotmail.com

Tel: 070-8936236

Ny i denna värld men nyfiken och vill lära sig allt om föreningen och hästlivet. En positiv och humorrik person med ett hjärtat som brinner för hästarnas bästa. Dottern rider och drömmer om en egen häst i framtiden.

Elin Olsson Hökevik

 Suppleant

Mail:

Telefon:

Caroline Fredriksson

Ledamot

Sponsring

Mail: c.m.fredriksson@hotmail.se

Tel: 072-7316106

En 39 år gammal hästnörd som andas och lever häst. Till vardags jobbar hon som rådgivare på Skandia och hjälper företag och privatpersoner med deras investeringar. Ledig tid spenderas hemma på gården och med de 3 egna hästarna, däremellan håller hon lektionsverksamhet och kurser. Bakgrund inom klassisk dressyr och akademiskt men rider numera western. Hjärtat klappar extra för att hjälpa stressade och missförstådda hästar och utbilda från marken för att ta den kunskapen med sig upp i sadeln. Inspiration och kunskap får gärna komma från olika håll, hon vill inte hamna i ett fack med risk för att missa vad andra delar av sporten kan erbjuda! Caroline sporras av föreningen och anläggningens utvecklingspotential och vill sätta klubben på kartan!