Personal

Anna Osswald

Verksamhetschef (Föräldraledig from. 1/3-22 Tf. Verksamhetschef Veronica Månsson se uppgifter längre ner).

E-post: anna.osswald@rrf.nu

Anna är vår verksamhetschef, hon har en akademisk utbildning i personal och arbetslivsvetenskap och lång erfarenhet av varierande hästjobb. Hon har arbetat i utbildnings och tävlingstall både nationellt och internationellt. Tränar och tävlar själv hoppning.

Emma Holtne

Ridskolechef och Ridinstruktör

E-post: emma.holtne@rrf.nu

Emma har lång erfarenhet av hästar. Utöver sin tjänst hos oss driver hon eget företag med laserbehandling på människor och djur. Emma är vår förening trogen på många vis, hon har bla. suttit i styrelsen och har numera blivit ponnymorsa på RHC. Du vet när du träffat Emma för hon skiner som en sol.

Evelina Persson

Ridinstruktör

E:post: evelina.persson@rrf.nu

Evelina tränar och tävlar dressyr på sin egen häst Power som hon även har uppstallad på RHC. Hon är en glad, ambitiös och positiv tjej som gillar ordning och reda. 

Max Obrovac

Ridinstruktör

E-post: max.obrovac@rrf.nu

Max har gått på ridskolan sedan liten men har numera egen häst på privatsidan som han tränar och tävlar i hoppning. Han är en engagerad ridinstruktör som löser det mesta. Vi är så glada över allt han tillför vår förening. 

Alma Håkansson

Ridinstruktör

E-post: alma.hakansson@rrf.nu

Alma kommer från en riktig hästfamilj. Hennes familj driver Sölvesborgsridskola och efter att ha tagit studenten från hästgymnasiet i Flyinge läser hon nu till ridlärare samtidigt som hon jobbar hos oss på Ronneby Ryttarförening. 

Linnea Karlsson

Stallskötare

E-post: linnea.karlsson@rrf.nu

Linnea arbetar i stallet på RRF och har gjort sen 2017. Hon är styrkan i stallet, minns allt och har koll på det mesta som är värt att hålla koll på. Hon sköter väldigt mycket runt anläggningen så som,  harvning, traktorkörning och stallarbete. 

Linnea har tidigare gått på Blekinge Naturbruksgymnasium i Bräkne-Hoby och har efter det arbetat med hästar på olika ridskolor. Hon har under studietiden haft mycket praktik, bland annat hos Fredrik Persson som är fyrspannskusk och hos en amatörtränare i trav, Mårten på Gotland. Hon har även varit i Frankrike med Cathryn Carlsson och tävlat i 2bet körning som hästskötare.  

Linnea är en snäll och glad tjej som alltid håller humöret uppe. Hon älskar våra hästar här på ridskolan och är en van hästtjej. Själv har hon två hästar utanför Kallinge som hon både rider och kör. Vi är så glada och tacksamma över att ha Linnea i vårt team!

Sarah Pedersen

Stallskötare

E-post: sarah.pedersen@rrf.nu

 

Felicia Cederberg

Ridinstruktör

E-post: felicia.cederberg@rrf.nu

Felicia är en glad och positiv tjej som håller i våra ridlekis lektioner på torsdagar. Hon läser för närvarande till lärare och är mycket pedagogisk och omtyckt av våra elever. 

Veronica Månsson

Kanslist och Tf. Verksamhetschef from. 1/3-22


E-post: kassor.rrf@outlook.com 

Mobilnummer: 0768695691 

Hon är supermorsan som arbetar extra hos oss på kontoret annars arbetar hon som distriktsköterska. Hon tar emot alla frågor om medlem- och ridavgifter, fakturering, bokföring, idrott online, försäkringar, träning- och anläggningskort mm  Ridit mycket själv men inte mycket de senaste åren men skulle nog gärna damma av ridstövlarna den dan någon utmanade henne!! Sonen Max har storhäst som han tävlar för klubben samt är uppstallad på RHC och två döttrar som rider lektion hos oss. 


Ronneby Horse Centers styrelse


Lars Panzar

Ordförande

-Sponsring/bidragskommitté

Mail: lars.panzar@gmail.com

Tel: 070-257 71 77

Vår alldeles egna blomsterkille som tycks bli yngre var gång man stöter på han!!?, trots sina rötter från Gubbängen!! Hans hästhjärta kommer från dottern Johannas tävlande. Har ett härligt lugn över sig!

Marcus Strömberg

 Kassör

Mail: marcus.stromberg@vmredovisning.se

Tel: 072-177 14 57

Han är redovisningsekonom till vardags som blev insnärjd samma dag dottern börja rida hos oss. Alltid go o gla! Han ska lära oss allt han kan och när sagan e slut har förhoppningsvis han också sadlat upp!!  

Pernilla Johansson

Ledamot -Ridskolekommitté & festkommitté

Mail: pernillajohansson941@gmail.com

Tel: 070-213 75 89

Pernilla har stort hjärta för djurs välfärd och vi tror att hon kommer att tillföra mycket till vår förening och vår vision om att hästarna alltid skall vara i fokus! Pernilla sitter som sammankallande till ridskolegruppen så om du har några ideer som du vill lyfta ang ridskoleverksamheten till styrelsen så är det Pernilla du kan hugga tag i!

 

John Persson

Ledamot -Anläggningskommitté

Mail: john.persson@ncc.se

Tel: 070-579 01 33

Han ska jobba på NCC har vi fått till oss, de gör tydligen mycket!!? Gillar att springa oxå, även där varselklädd.... Hans dotter Evelina rider dressyr och hennes ponny är uppstallad på RHC. Han är nog stallets mest välklädda ponnypappa.

Louise Karlsson

Suppleant -Kioskkommitté

Mail: 

Tel:

Presentation kommer.

Roger Håkanson

Suppleant

Mail: roger.hakanson@gmail.com

Tel: 072-306 02 82

Alltid positiv och glad precis den anda en förening ska ha!! Roger har barn som går på ridskolan och även på voltige. Han erjuder alltid en hjälpande hand. 


 


Susann Einarsson

Suppleant -Ridskolekommitté & festkommitté

Mail: susann.einarsson@gmail.com

Tel: 070-844 91 69


Ann-Louise Söderbom

Suppleant

Mail: annlouise.soderbom@hotmail.com

Tel: 073-391 65 15