Personal

Linnea Karlsson

Stallansvarig

E-post: linnea.karlsson@rrf.nu

Linnea arbetar i stallet på RRF och har gjort sen 2017. Hon är styrkan i stallet, minns allt och har koll på det mesta som är värt att hålla koll på. Hon sköter väldigt mycket runt anläggningen så som,  harvning, traktorkörning och stallarbete. Hon älskar våra hästar här på ridskolan och är en van hästtjej.


Matilda Petersson

Utbildad ridlärare level 1

E-post matilda.petersson@rrf.nu

Mobilnummer: 0733121513

Mitt namn är Matilda, 20 år och är utbildad ridlärare level 1. Jag har hållt på med hästar sen barnsben men började rida på mammas åsnor innan hästarna kom in i bilden. Idag är min stora passion inom ridsporten projekt & unghästar.Mitt mål som ridlärare på RHC är att dela kunskap med andra genom trygghet, säkerhet och hållbart hästmaterial som har färdigheten att ge eleverna rätt förutsättningar.

Ellen Johannesson

Hästskötare

Mail: ellen@rrf.nu

Stefanie Willms

Ridinstruktör

E-post: stefanie@rrf.nu

Jag är född -92 och är i grund och botten utbildad lärare, men har hållit på med hästar i stort sett hela livet och jobbat i olika stall och ridskolor i Tyskland vid sidan om under studietiden. Jag älskar att jobba med barn, oavsett om de är tvåbenta eller fyrbenta, så unghäst utbildning ligger mig lika varmt om hjärtat som barnens utveckling som ryttare. Inom ridsporten finns det inte mycket som jag inte har testat på (dressyr, hoppning, fälttävlan, voltige, westernridning, trav,...). Det är min bestämd uppfattning att alla grenar bjuder på någonting som man kan använda sig av i sin egen träning och utveckling. Så mitt mål är en bred, varierad och allsidig utbildning av både häst och ryttare, där eleverna inte bara lär sig hur man gör saker utan även förstår varför.

Ronneby Horse Centers styrelse

Kontakt: Styrelsen.rrf@gmail.com

Jaqueline Francsics

Ordförande

AU, ridskola, medlemsuppstallning.

Mail: styrelsen.rrf@gmail.com

Niklas Zickbauer

vice ordförande

AU

Christina Svensson

Suppleant/sekreterare

Ridskola

Sven Johansson

Kassör

mail: kassor@rrf.nu

Stefan Strömqvist

Kassör

mail: kassor@rrf.nu

Gunilla Arvö

Ledamot

AU, medlemsuppstallning, försäljning: bingolotter m.m.

Mail: minnie88@live.se

Tel: 0733-3562816

Intensivvårdssjuksköterska som började på Grönadals ridskola som ung! Egna hästar sedan -85, just nu 3 damer! Tävlat hoppning och dressyr. Vill gärna vara med och utveckla vår fina anläggning, så att alla trivs, både ridskola och privatare!

Jesper Brandt

Ledamot

Anläggning

Charlie Strandberg

Ledamot

Anläggning

Elin Olsson Hökevik

 Ledamot

US kontakt

Mail:

Telefon:

Amy Dahlberg

Suppleant

Ridskola