Aktuellt

 Här Hittar du alla aktiviteter som är aktuella på RHC och information om aktiviteter som varit. Det som är mest aktuellt ligger alltid överst och för att läsa mer om varje aktivitet så klickar du på rubriken för det som intresserar dig. 

Denna veckan drar vi igång en ny ravelli försäljning KOM IGEN NU, säljer vi ett paket minst var så innebär detta stor förtjänst och vi kan göra saker som gynnar medlemmarna och vår förening!! Förra gången kunde vi köpa 3 nya sadlar till ridskolehästarna!! Tack alla ni som ställde upp och sålde!!

Tyvärr så är våra ponnytävlingar inställda som skulle gå av stapeln i helgen!! Anledningen är att det inte var så många deltagare anmälda men även smittoläget. Vi räknade med att minst 20% skulle avanmäla och då fanns det ingen chans att vi skulle kunna genomföra tävlingen!! Vi hoppas på er förståelse och tar nya krafttag för att arrangera en...

Missa inte chansen att vara med på ett av sommarens ridläger. Att andas och leva häst i flera dagar tillsammans med andra med samma intresse är en dröm för många och skapar minnen för livet. Ta chansen att boka innan platserna tar slut.

Under de första månaderna på terminen har ni medlemmar verkligen kämpat på med er försäljning av Ravelli. Grymt jobbat. Tillsammans kan vi fortsätta skapa utvecklingsmöjligheter för Ronneby Horse Center och roliga aktiviteter för er.