Våra hästar

TORNADO

C-ponny

En snäll kille som gillar att hoppa och vara ute i skogen, men i skogen då kan han gilla bus!!

SUPRICE

B-ponny

En favorit hos de minsta barnen vilket man kan förstå då han alltid vill göra sitt bästa för alla. 

LILLA MY 

C-ponny

Lilla My blev vald till årets ridskoleponny av våra medlemmar. Vilket man kan förstå eftersom denna dam är en stjärna och söt som socker! 

HEDDA

D-ponny -Fjording

Hedda är en av våra nya stjärnor. En stabil tjej som står stadigt på jorden. Hon har under hösten-20 varit under utbildning av personalen. Under VT-21 ska hon börja gå lektioner på ridskolan. Hedda är redan en favorit hos många med sin härliga personlighet. 

PUTTE

D-ponny -Connemara 

Putte har utbildats av ridskolan. Tävlat LB hoppning. Passar alla våra elever vuxna och de minsta barnen. Älskar att ha alla färger i pälsen utan vit!


APRIL

D-ponny

Snällare ponny får man leta efter. Hon är även funftionsvariationshäst hos oss. 


MIRANDA

D-ponny -Fjording 

Miranda är stallets positivaste häst, tar gärna egna initiativ men hon står stadigt på jorden ändå! Älskar att hoppa.


EBONY

B-ponny

Kan vara tjurig och tvär i boxen men vilken stjärna att rida. Tävlad Lc hopp

REDINA

B-ponny 

Vacker som en dag och stallets prinsessa. Hon är pigg och väldigt arbetssam.


ROCKY

B-ponny -Gotlandsruss 

Rocky är den minsta ponnyn i stallet och även den yngsta. Han är pigg, framåt och kräver en lugn och tålmodig ryttare. Han är lite rädd om sina ben, så man får vara lugn och försiktig när man borstar och kratsar hovarna. 

CHALLE

B-ponny -Welshponny

Challe är en valack på 5 år. Han kom till ridskolan i slutet av september-21. Challe är fortfarande under utbildning av personal och kommer efterhand skolas in i verksamheten. Han är en snäll och trevlig ponny som vi fortfarande försöker lära känna.

BONNIE

Stor häst - Knabstrupper/halvblod

Bonnie är en av våra nya hästar. Hon håller fortfarande på att anpassa sig till miljöombytet. Hon har tidigare gått som ridskolehäst och vet vad som krävs. Hon är en känslig dam med mycket egen motor. Kräver en lugn, bestämd ryttare med mjuka händer. Utbildad i LB dressyr.

BOMBER

Stor häst

Bomber är härlig att rida i både dressyr och hoppningen. Han är tävlad 1m i hoppning och hittar gärna på ett hyss om tillfälle ges!

ELROY

D-Ponny -Fullblodsarab 

Han har ett ego som få och det är en kille man ska lära känna innan man förstår sig på alla has egenskaper. Men som vi gillar han.

TORE

Stor häst -Svenskt halvblod

Tore kom till ridskolan hösten -20 och han är redan en mycket populär ridskolehäst. En riktigt gentleman på 17år e. Tornesch.

Dobbie

Stor häst

Dobbie kom till ridskolan hösten-21. Han är en 15 årig valack e. Robin Z som tidigare tävlats i hoppning. En snäll men lite känslig kille som vill ha en balanserad ryttare med mjuk hand. 

Annie

Stor häst

Annie kom till ridskolan i Mars-22. Hon är ett 12 år gammalt fux sto. Irländsk import. Hon vill inget annat än att göra rätt för sig. Mycket trevlig dam.

FANNY

Stor häst

Fanny kom till ridskolan i januari-21. Hon är ett 9 årigt sto e. Foundation. Fanny är en okomplicerad häst som gör det du ber henne om.