Våra hästar

TORNADO

C-ponny

En snäll kille som gillar att hoppa och vara ute i skogen, men i skogen då kan han gilla bus!!

SUPRICE

B-ponny

En favorit hos de minsta barnen vilket man kan förstå då han alltid vill göra sitt bästa för alla. 

LILLA MY 

C-ponny

Lilla My blev vald till årets ridskoleponny av våra medlemmar. Vilket man kan förstå eftersom denna dam är en stjärna och söt som socker! 

HEDDA

D-ponny -Fjording

Hedda är en av våra nya stjärnor. En stabil tjej som står stadigt på jorden. Hon har under hösten-20 varit under utbildning av personalen. Under VT-21 ska hon börja gå lektioner på ridskolan. Hedda är redan en favorit hos många med sin härliga personlighet. 

BELLIS

B-ponny -Welsh

Bellis är en söt och snäll liten tjej som är pigg och framåt i ridningen. Hon kan vara lite sur i boxen och försöker gärna tigga åt sig en godisbit. 

PUTTE

D-ponny -Connemara 

Putte har utbildats av ridskolan. Tävlat LB hoppning. Passar alla våra elever vuxna och de minsta barnen. Älskar att ha alla färger i pälsen utan vit!


APRIL

D-ponny

Snällare ponny får man leta efter. Hon är även funftionsvariationshäst hos oss. 


MIRANDA

D-ponny -Fjording 

Miranda är stallets positivaste häst, tar gärna egna initiativ men hon står stadigt på jorden ändå! Älskar att hoppa.


EBONY

B-ponny

Kan vara tjurig och tvär i boxen men vilken stjärna att rida. Tävlad Lc hopp

REDINA

B-ponny 

Vacker som en dag och stallets prinsessa. Hon är pigg och väldigt arbetssam.


ROCKY

B-ponny -Gotlandsruss 

Rocky är den minsta ponnyn i stallet och även den yngsta. Han är pigg, framåt och kräver en lugn och tålmodig ryttare. Han är lite rädd om sina ben, så man får vara lugn och försiktig när man borstar och kratsar hovarna. 

BELLA

Stor häst

Bella är en av våra äldre hästar. Innan hon kom till oss har hon använts mycket i avel. Hon är en pigg dam som kräver en lugn och bestämd ryttare.  

BONNIE

Stor häst - Knabstrupper/halvblod

Bonnie är en av våra nya hästar. Hon håller fortfarande på att anpassa sig till miljöombytet. Hon har tidigare gått som ridskolehäst och vet vad som krävs. Hon är en känslig dam med mycket egen motor. Kräver en lugn, bestämd ryttare med mjuka händer. Utbildad i LB dressyr.

CARMEN

Stor häst -Svenskt halvblod

Carmen är stallets största häst. Det sägs att "är man stor måste man vara snäll" och det är Carmen. Hon har tidigare gått 1,40cm hoppning, välutbildad med mycket egen bjudning.


BOMBER

Stor häst

Bomber är härlig att rida i både dressyr och hoppningen. Han är tävlad 1m i hoppning och hittar gärna på ett hyss om tillfälle ges!

ELROY

D-Ponny -Fullblodsarab 

Han har ett ego som få och det är en kille man ska lära känna innan man förstår sig på alla has egenskaper. Men som vi gillar han.

WHILJA

Stor häst -Svenskt halvblod

Whilja är en av våra mer utbildade hästar. Hon har tidigare tävlats i hoppning av sin förra ägare och hennes uppfödare driver seminstation i Blekinge. Whilja har ibland en egen vilja och mycket egen bjudning. Hon kräver en lugn ryttare.

TORE

Stor häst -Svenskt halvblod

Tore kom till ridskolan hösten -20 och han är redan en mycket populär ridskolehäst. En riktigt gentleman på 17år e. Tornesch.

FANNY

Stor häst

Fanny kom till ridskolan i januari-21. Hon är ett 9 årigt sto e. Foundation. Fanny är en okomplicerad häst som gör det du ber henne om.