Våra hästar

TORNADO

C-ponny

En snäll kille som gillar att hoppa och vara ute i skogen, men i skogen då kan han gilla bus!!

SUPRICE

B-ponny

En favorit hos de minsta barnen vilket man kan förstå då han alltid vill göra sitt bästa för alla. 

LILLA MY 🏆

C-ponny

Lilla My blev vald till årets ridskoleponny av våra medlemmar. Vilket man kan förstå eftersom denna dam är en stjärna och söt som socker! 

ELLA

B-ponny

Ella är en pigg tjej som gillar att hoppa.

BELLIS

B-ponny -Welsh

Bellis är en söt och snäll liten tjej som är pigg och framåt i ridningen. Hon kan vara lite sur i boxen och försöker gärna tigga åt sig en godisbit. 

AQUA

D-ponny

Aqua är vår fina fux dam som gärna bestämmer i hagen. Hon har tidigare varit tävlingsponny, snäll och okomplicerad i ridningen.

PUTTE

D-ponny -Connemara 

Putte har utbildats av ridskolan. Tävlat LB hoppning. Passar alla våra elever vuxna och de minsta barnen. Älskar att ha alla färger i pälsen utan vit!


APRIL

D-ponny

Snällare ponny får man leta efter. Hon är även funftionsvariationshäst hos oss. 


MIRANDA

D-ponny -Fjording 

Miranda är stallets positivaste häst, tar gärna egna initiativ men hon står stadigt på jorden ändå! Älskar att hoppa.


EBONY

B-ponny

Kan vara tjurig och tvär i boxen men vilken stjärna att rida. Tävlad Lc hopp

Redina

B-ponny 

Vacker som en dag och stallets prinsessa. Hon är pigg och väldigt arbetssam.


ROCKY

B-ponny -Gotlandsruss 

Rocky är den minsta ponnyn i stallet och även den yngsta. Han är pigg, framåt och kräver en lugn och tålmodig ryttare. Han är lite rädd om sina ben, så man får vara lugn och försiktig när man borstar och kratsar hovarna. 

SUNNY

B-ponny

Sunny är inlånad till ridskolan. Hon har funnit sig väl i verksamheten. En pigg och supersnäll tjej som har mycket egen motor. 

CSINOS

Stor häst 

Csinos är stallets gentleman. En lugn och snäll äldre herre som älskar skogen.


BELLA

Stor häst

Bella är en av våra äldre hästar. Innan hon kom till oss har hon använts mycket i avel. Hon är en pigg dam som kräver en lugn och bestämd ryttare.  

BONNIE

Stor häst - Knabstrupper/halvblod

Bonnie är en av våra nya hästar. Hon håller fortfarande på att anpassa sig till miljöombytet. Hon har tidigare gått som ridskolehäst och vet vad som krävs. Hon är en känslig dam med mycket egen motor. Kräver en lugn, bestämd ryttare med mjuka händer. Utbildad i LB dressyr.

BROLLE

Stor häst -Irländskt fullblod

Brolle är en rolig och känslig häst att rida. Han gillar både dressyr och hoppning. 

CARMEN

Stor häst -Svenskt varmblod

Carmen är stallets största häst. Det sägs att "är man stor måste man vara snäll" och det är Carmen. Hon har tidigare gått 1,40cm hoppning, välutbildad med mycket egen bjudning.


EMMA

Stor häst -Nordsvensk

Hon lånas till ridskolan, är en vacker häst  som vill göra det mesta man ber henne om. Tänkt att gå som voltigehäst och funktionshinderhäst i framtiden också.

BOMBER

Stor häst

Bomber är härlig att rida i både dressyr och hoppningen. Han är tävlad 1m i hoppning och hittar gärna på ett hyss om tillfälle ges!

ELROY

D-Ponny -Fullblodsarab 

Han har ett ego som få och det är en kille man ska lära känna innan man förstår sig på alla has egenskaper. Men som vi gillar han.

WHILJA

Stor häst -Svenskt varmblod

Whilja är en av våra mer utbildade hästar. Hon har tidigare tävlats i hoppning av sin förra ägare och hennes uppfödare driver seminstation i Blekinge. Whilja har ibland en egen vilja och mycket egen bjudning. Hon kräver en lugn ryttare.