Vår Anläggning

Vår anläggning har 2 ridhus med läktare. Stora ridhuset är _____ kvm och lilla är _____. Underlaget i våra ridhus är

_____ och vi har självbevattning form av sprinklersystem i taket. 

Ridhusen har inomhus passage mellan stallen och 

Det finns 60 boxplatser på anläggningen, uppdelat i två identiska stall som är ihopbygda med varandra. Ena stallet är för privathästar och det andra stallet för lektionshästar och privathästar i mån av plats.  

Ridhusen är inbyggda i byggnaden så man behöver inte gå ut för att komma till dem.

I varje stall finns två spolspiltor med varm-/kallvatten, låsbar sadelkammare och lada med loft för förvaring av foder och prylar. Även ett gemensamt rum där man kan sätta in 1 st skåp per häst med max bredd 60 cm.

 Det finns tillgång till tvättmaskin (sköts av personal mot en mindre avgift) och torkrum, toalett, omklädningsrum med dusch, pentry, handikappstoalett och hiss. Finns även en cafeteria på ovanvåningen med utsikt över stora ridhuset. För att få ha din häst uppstallad här måste du vara medlem.

Man kan välja enbart kallhyra och man kan även köpa till helinackordering och då ingår även mockning och tillsyn. Kostnad 150 kr/dygn eller 3000 kr/mån utöver ord.hyra.

Kallhyra: I kallhyran ingår box, sadelplats, torv 2 balar vid inflyttning, fodring 4 ggr/dag, utsläpp på morgonen, dock ej insläpp. Plats i ladan och i skåpsrummet för förvaring. Finns möjlighet att köpa torv av ridskolan.