Vår Anläggning

Vår anläggning har 2 ridhus med läktare. Stora ridhuset är 80m* 25m (2000kvm) och lilla ridhuset är 60m * 24m (1440kvm). Underlaget i våra ridhus är fibersand och vi har självbevattning i form av sprinklersystem i taket. Ridhusen är inbyggda och har en inomhus passage mellan stallen så man behöver inte gå ut för att komma till dem. 

Det finns 60 boxplatser på anläggningen, uppdelat i två identiska stall som är ihop byggda med varandra. Det ena stallet är för privathästar och det andra stallet för lektionshästar och privathästar i mån av plats.  

I varje stall finns två spolspiltor med varm-/kallvatten, låsbar sadelkammare och lada med loft för förvaring av foder och prylar. Det finns även ett gemensamt rum där man kan sätta in ett skåp per häst med max bredd 60 cm.

Det finns tillgång till tvättmaskin (sköts av personal mot en mindre avgift) och torkrum, toalett, omklädningsrum med dusch, pentry, handikapptoalett och hiss. Det finns även en cafeteria på ovanvåningen med utsikt över stora ridhuset.