Ridskolan

 

Terminsslut för höstterminen-20 är Lördagen den 19/12-20
Terminsstart för vårterminen-21 är framflyttad till Måndagen den 25/1-21

  • Information till deltagare vid Ronneby Ryttarförenings ridlektioner HT-20 som är födda 2004 och tidigare.

Som vi väl alla känner till så är det införda restriktioner att personer födda 2004 och tidigare inte skall deltaga i organiserade träningar eller tävlingar. Ridlektioner omfattas av detta så därför är all verksamhet avseende detta pausad tills nya besked kommer.
Styrelsen i Ronneby Ryttarförening har haft möte angående de inställda lektionerna som inte kunnat genomföras och beslutar att ingen återbetalning kommer att göras och någon igenridning kommer inte heller att kunna genomföras. Skälet till detta är för att de intäkterna som avser dessa lektioner är nödvändiga för föreningen för att kunna ge hästarna den omsorg de behöver.
I dagsläget vet vi inte om eller när lektioner kommer att kunna genomföras. Folkhälsomyndigheten skulle i dagarna genomföra en utredning om man kunna lätta på restriktionerna men ännu inget bestämt. Vi återkommer med mer info så snart vi kan.
För er som bokat plats för lektioner VT-21 kommer ni inte att blir debiterade nu för hela terminen för dessa lektioner förens vi vet när vi med säkerhet kan genomföra dem. Ni kommer att enbart betala för de lektioner som genomförs.

Voltige

19.05.2020

På RHC finns även möjligheten att träna voltige dessa grupper är på söndagar. Voltigehäst är Emma. Ansvarig för detta är Pia Svedbrandt 073-767 48 35

Ridlekis

Här övar de minsta ryttarna på att få hästvana och bli säkra i sadeln. Även de minsta ryttarna får rida ut i skogen och öva på balans och motorik över stock och sten. 


Grupplektioner

Ridinstruktören sätter upp mål för er som grupp utifrån utbildningsnivå. Grupperna övar på dressyr, markarbete och hoppning. Minst var fjärde gång rider vi ut i skogen. 


Se våra hästar