Hästskötare/stall kombinerat med föräldrar vikariat som Verksamhetschef


Ronneby Ryttarförening söker en rutinerad och erfaren hästskötare som kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du ska ha en positiv inställning till utveckling och kunna vara flexibel för verksamhetens behov. Förekommande arbetsuppgifter är fodringar, in/utsläpp av hästar, mockning, lokalvård, leda ridning för funktionshindrade samt eventuell rehab och utbildning av ridskolehästar.

Tjänsten som hästskötare är på 50%, om vi hittar rätt kandidat kan denna tjänst kombineras med ett föräldrar vikariat på 50% som tillförordnad Verksamhetschef.

Som Verksamhetschef på Ronneby Ryttarförening behöver du vara: driftig, kreativ, lösningsorienterad och van att arbeta självständigt inom givna ramar och mot utsatta mål. Du behöver ha hög social kompetens, vara prestigelös som ledare, ödmjuk samt ha lätt för att prioritera om och kunna hugga i där det behövs och när det behövs.

Du behöver vara trygg i ditt ledarskap och gärna ha tidigare erfarenheter av ledarskap.

Arbetet som verksamhetschef hos oss innebär att du arbetar både strategiskt och operativt med många externa kontakter med t.ex. kommun, leverantörer, ideella krafter och utbildningssamarbeten.

Några av arbetsuppgifterna:

 • Ansvarar för den dagliga driften och verksamheten, bidrar till utveckling av all verksamhet.
 • Utövar personal- och arbetsmiljöansvar samt arbetstidsplanerar personal och verksamhet så den drivs på ett kostnadseffektivt sätt.
 • Ansvara för medarbetarsamtal och lönesamtal med personalen enligt gällande kollektivavtal.
 • Ansvarar för att rutiner på anläggningen fungerar och att anläggningen används på ett säkert sätt som främjar sund hästhållning.
 • Verka för ökad lönsamhet och mervärde för föreningen och dess medlemmar.
 • Ansvar för underhåll och drift av anläggningen.
 • Visst budgetansvar inom givna ramar från styrelsen där du måste förstå hur kostnader och intäkter påverkar verksamheten och därefter kunna göra korrekta prioriteringar.
 • I samarbete med ridskoleansvarig organisera och genomföra aktiviteter för elever och medlemmar.
 • Vid behov veterinärkontakt samt ansvarar för försäkringar på alla ridskolehästar.
 • I samråd med styrelsen införskaffa hästar/ponnys till ridskolan. Ansvarar för avtal/kontrakt.
 • Närvara på styrelsemötena och kontinuerligt rapportera till styrelsen.

Ange i ansökan om du anser dig lämplig till båda tjänsterna alternativt enbart hästskötare eller enbart tillförordnad verksamhetschef.

Tillträde som hästskötare 1 december 2021 eller enligt överenskommelse. Tillträde som tillförordnad Verksamhetschef 1 januari 2022 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till anna.osswald@rrf.nu ansök senast den 11 november 2021.

Vi kallar till intervjuer löpande så skickar in din ansökan så snart som möjligt.