Ronneby RF söker ridlärare!

Ridinstruktör/Ridlärare

RONNEBY RYTTARFÖRENING

Ronneby kommun, Blekinge län.

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Deltid (50%) med möjlighet till mer.

Varaktighet: 6 månader eller längre.

Anställningsform: 6 månaders provanställning därefter tillsvidare.

Antal jobb: 1

Ronneby ryttarförening söker ridlärare!

Om oss:

Ronneby ryttarförening är en ideell förening, ansluten till Svenska Ridsportförbundet. På vår anläggning finns två stall, två ridhus och en utebana samt möjlighet till ridvägar i skog och mark. Vi har två stallar, ett för ridskolan och ett för uppstallade medlemmar. Det finns 30 boxar i respektive stall. Föreningen har 450 medlemmar och ridskolan har 270 elever. Hos oss rider både barn och vuxna på alla nivåer och vi erbjuder ridskoleverksamhet måndag-lördag. Förutom vår ordinarie ridskoleverksamhet erbjuder vi ridlägerverksamhet, helgkurser, tävlingar och andra hästrelaterade aktiviteter

Dina arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att planera och ansvara för ryttarutbildning och hålla ridlektioner på olika nivåer. Det kan vid behov även förekomma arbetsuppgifter gällande hästarnas skötsel, vidareutbildning av ridskolehästarna, stalltjänst och anläggningsskötsel.

Tjänsten innebär både dag- och kvällsarbete. Vi ser gärna att du kan arbeta minst tre kvällar i veckan. Helgarbete kan förekomma. Tjänsten går utmärkt att kombinera med annat jobb eller studier.

Du som person:

Vi söker dig som tillsammans med styrelse, medlemmar och personal vill utveckla ryttarföreningens verksamhet i linje med vår målsättning att erbjuda hög kvalitét på både utbildning och hästar. Du är en engagerad och duktig ridlärare samt en god förebild som sätter hästarnas välmående i fokus. Som person är du ansvarstagande, strukturerad, trygg och positiv med en god pedagogisk och social kompetens. För att kunna arbeta i linje med vår målsättning att erbjuda hög kvalitét är det viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och kan trivas i en arbetsmiljö som är varierad och flexibel. Hos oss ska du kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du ska vara öppen för utmaningar och driven till att fortsätta utveckla vår verksamhet. Naturligtvis gillar du att ha barn och ungdomar omkring dig och har en förmåga att möta och utveckla våra elever efter deras behov och förutsättningar.

Kvalifikationer:

  • Utbildad ridlärare, lägst SRL I "eller annan adekvat utbildning och erfarenhet passande tjänsten"
  • B-körkort
  • God kommunikativ förmåga i tal och skrift

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av arbete på ridskola samt BE-körkort. Vi ser det även meriterande om du har annan relevant utbildning som kan vara värdefull för föreningens verksamhet.

Så ansöker du:

Vi ser fram emot din ansökan i form av ett personligt brev och CV som skickas till verksamhetschef Anna Osswald via mail: rekrytering@rrf.nu

Vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast möjligt. 

Urval kommer att ske löpande.

Lön:

Månadslön enligt avtal.

Anställningsvillkor:

Tillträde: snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Provanställning 6 månader därefter tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad efter överenskommelse

Kontaktperson:

Anna Osswald,
Verksamhetschef
Telefonnummer: 073-8516777
Mail: rekrytering@rrf.nu

Postadress:

Ronneby Ryttarförening
Visängsvägen 10
372 38 Ronneby

Sök jobbet senast: 15/11 2020