Personal

Anna Osswald

Verksamhetschef

E-post: anna.osswald@rrf.nu

Mobilnummer: 0738-516777

Anna är vår verksamhetschef, hon har en akademisk utbildning i personal och arbetslivsvetenskap och lång erfarenhet av varierande hästjobb. Hon har arbetat i utbildnings och tävlingstall både nationellt och internationellt. Tränar och tävlar själv hoppning.

Emma Holtne

Ridskolechef och Ridinstruktör

E-post: emma.holtne@rrf.nu

Emma har lång erfarenhet av hästar. Utöver sin tjänst hos oss driver hon eget företag med laserbehandling på människor och djur. Emma är vår förening trogen på många vis, hon har bla. suttit i styrelsen och har numera blivit ponnymorsa på RHC. Du vet när du träffat Emma för hon skiner som en sol.

Evelina Persson

Ridinstruktör

E:post: evelina.persson@rrf.nu

Presentation kommer. 

Max Obrovac

Ridinstruktör

E-post: max.obrovac@rrf.nu

Max har gått på ridskolan sedan liten men har numera egen häst på privatsidan som han tränar och tävlar i hoppning. Han är en engagerad ridinstruktör som löser det mesta. Vi är så glada över allt han tillför vår förening. 

Alva Håkansson

Ridinstruktör

E-post: alva.hakansson@rrf.nu

Presentation kommer. 

Linnea Karlsson

Stallskötare

E-post: linnea.karlsson@rrf.nu

Linnea arbetar i stallet på RRF och har gjort sen 2017. Hon är styrkan i stallet, minns allt och har koll på det mesta som är värt att hålla koll på. Hon sköter väldigt mycket runt anläggningen så som,  harvning, traktorkörning och stallarbete. 

Linnea har tidigare gått på Blekinge Naturbruksgymnasium i Bräkne-Hoby och har efter det arbetat med hästar på olika ridskolor. Hon har under studietiden haft mycket praktik, bland annat hos Fredrik Persson som är fyrspannskusk och hos en amatörtränare i trav, Mårten på Gotland. Hon har även varit i Frankrike med Cathryn Carlsson och tävlat i 2bet körning som hästskötare.  

Linnea är en snäll och glad tjej som alltid håller humöret uppe. Hon älskar våra hästar här på ridskolan och är en van hästtjej. Själv har hon två hästar utanför Kallinge som hon både rider och kör. Vi är så glada och tacksamma över att ha Linnea i vårt team!

Anna

Stallskötare

E-post: anna.andersson@rrf.nu

Anna är en inbiten hästtjej som började jobba heltid hos oss 2019. Hon är en stor tillgång för att vårt stall skall skötas på bästa möjliga vis. Hon kommer alltid med ett leende på läpparna och är hjälpsam som få. Vi är så glada att hon är en i vårt team.

Veronica Månsson

Kanslist

E-post: kassor.rrf@outlook.com 

Mobilnummer: 0768695691 

Hon är supermorsan som arbetar extra hos oss på kontoret annars arbetar hon som distriktsköterska. Hon tar emot alla frågor om medlem- och ridavgifter, fakturering, bokföring, idrott online, försäkringar, träning- och anläggningskort mm  Ridit mycket själv men inte mycket de senaste åren men skulle nog gärna damma av ridstövlarna den dan någon utmanade henne!! Sonen Max har storhäst som han tävlar för klubben samt är uppstallad på RHC och två döttrar som rider lektion hos oss. 


Annelie

Kommunanställd, handledare för hjulet 

Annelie är handledare för omsorgstagarna som har sin dagligverksamhet hos oss. Hon inspirerar till en god stämning på vår arbetsplats. 

Ronneby Horse Centers styrelse


Lars Panzar

Ordförande

-Sponsring/bidragskommitté

Mail: lars.panzar@gmail.com

Tel: 070-257 71 77

Vår alldeles egna blomsterkille som tycks bli yngre var gång man stöter på han!!?, trots sina rötter från Gubbängen!! Hans hästhjärta kommer från dottern Johannas tävlande. Har ett härligt lugn över sig!

Marcus Strömberg

 Kassör

Mail: marcus.stromberg@vmredovisning.se

Tel: 072-177 14 57

Han är redovisningsekonom till vardags som blev insnärjd samma dag dottern börja rida hos oss. Alltid go o gla! Han ska lära oss allt han kan och när sagan e slut har förhoppningsvis han också sadlat upp!!  

Emma Lejon

Sekreterare

Mail: emmalejon1107@gmail.com

Tel: 070-637 28 09

Biomedicinsk analytiker var professionen, viktigast att hon vet vad det innebär!! Hon blev mamma okt-19 så nu hänger han mest utanför magen när Emmas liv fortsätter som vanligt i stallet! Förutom sin häst Eddie som står på RHC så är hon hundproffs.

Marie Petersson

Ledamot - Kioskkommitté

Mail: marieskold-p@hotmail.com

Tel: 070-667 22 75

Marie är flerbarnsmamman som utökat till ponnymorsa! Jobbar annars i vården. Har en lösning på det mesta! Vill lära sig det hon inte kan... helst igår. Hos oss är hon cafeteriakommite och bidrags prinsessa!

Pernilla Johansson

Ledamot -Ridskolekommitté & festkommitté

Mail: pernillajohansson941@gmail.com

Tel: 070-213 75 89

Pernilla har stort hjärta för djurs välfärd och vi tror att hon kommer att tillföra mycket till vår förening och vår vision om att hästarna alltid skall vara i fokus! Pernilla sitter som sammankallande till ridskolegruppen så om du har några ideer som du vill lyfta ang ridskoleverksamheten till styrelsen så är det Pernilla du kan hugga tag i!

 

John Persson

Ledamot -Anläggningskommitté

Mail: john.persson@ncc.se

Tel: 070-579 01 33

Han ska jobba på NCC har vi fått till oss, de gör tydligen mycket!!? Gillar att springa oxå, även där varselklädd.... Hans dotter Evelina rider dressyr och hennes ponny är uppstallad på RHC. Han är nog stallets mest välklädda ponnypappa.

Louise Karlsson

Suppleant -Kioskkommitté

Mail: 

Tel:

Presentation kommer.

Anna Sundberg

Ledamot -

Mail: sundberganna76@gmail.com

Tel: 070-545 32 38

Annas dotter Elsa rider hos oss. Hon är en väldigt delaktig förälder. Anna jobbar som medicinsk sekreterare. Vi hoppas att hon ska ha massa bra ideer som skall sättas i verklighet på RHC!

Roger Håkanson

Suppleant

Mail: roger.hakanson@gmail.com

Tel: 072-306 02 82

Alltid positiv och glad precis den anda en förening ska ha!! Roger har barn som går på ridskolan och även på voltige. Han erjuder alltid en hjälpande hand. 


 


Susann Einarsson

Suppleant -Ridskolekommitté & festkommitté

Mail: susann.einarsson@gmail.com

Tel: 070-844 91 69


Jesper Brandt

Suppleant -Tävlingskommitté

Hästskötarpappa till Andre, Olivia och Tindra som har hästar på privatsidan. De andra två barnen Kevin och Isac är han ishockeymatrialare åt! Sen har han lite tid över att storma styrelsen med ideer!

Sven Johansson

Suppleant

Mail:

Tel:

Presentation kommer. 

Ann-Louise Söderbom

Suppleant

Mail: annlouise.soderbom@hotmail.com

Tel: 073-391 65 15