Personal

Anna Osswald

Verksamhetschef och Ridinstruktör

Anna är vår nya verksamhetschef, hon har en akademisk utbildning i personal och arbetslivsvetenskap och lång erfarenhet av varierande hästjobb. Hon har arbetat i tävlingstall både nationellt och internationellt och tävlar själv hoppning med sin egna häst. Varmt välkommen Anna!

Emma Holtne

Ridskolechef och Ridinstruktör

Hon har alla ridlekis grupper på RHC. Vi är så stolta över detta sättet att lära ut och umgås med häst. Emma har lång erfarenhet av hästar. Utöver lektioner hos oss så driver hon eget företag med laserbehandling på djur. Emma är vår förening trogen på många vis, hon har bla. suttit i styrelsen och har numera blivit ponnymorsa på RHC. Du vet när du träffat Emma för hon skiner som en sol.

Emelie

Stall ansvarig och Ridinstruktör

Hon har sedan många år sina två hästar uppstallade på RHC. I vårt team fann hon sin plats direkt och hennes huvuduppgift är att se till att våra hästar mår så bra som de bara kan. Det är inget som passerar hennes nålsöga. Som arbetskamrat ställer hon alltid upp, lätt att samarbeta med och ser vad som behöver göras. 

Linnea Karlsson

Stallskötare

Linnea är anställd i stallet. Hon är styrkan i stallet. Minns allt o har koll på det mesta som är värt att hålla koll på. Men vi andra som får jobba med Linnea tycker hon är den Goaste som finns!

Anna

Stallskötare

Anna är en inbiten hästtjej som började jobba heltid hos oss 2019. Hon är en stor tillgång för att vårt stall skall skötas på bästa möjliga vis. Hon kommer alltid med ett leende på läpparna och är hjälpsam som få. Vi är så glada att hon är en i vårt team.

Veronica Månsson

Kanslist

Hon är supermorsan som läser till distriktssjuksköterska och arbetar hos oss på kontoret. Tar emot alla frågor om ridavgifter och annat finstilt.  Ridit själv som ung och skulle nog gärna damma av ridstövlarna den dan någon utmanade henne!! Sonen Max har häst som är uppstallad på RHC och två döttrar rider lektion hos oss. 


Annelie

Kommunanställd, handledare för hjulet 

Annelie är handledare för omsorgstagarna som har sin dagligverksamhet hos oss. Hon inspirerar till en god stämning på vår arbetsplats. 

Ronneby Horse Centers styrelse


Lars Panzar

Ordförande

-Sponsring/bidragskommitté

Mail: lars.panzar@gmail.com

Tel: 070-257 71 77

Vår alldeles egna blomsterkille som tycks bli yngre var gång man stöter på han!!?, trots sina rötter från Gubbängen!! Hans hästhjärta kommer från dottern Johannas tävlande. Har ett härligt lugn över sig!

Marcus Strömberg

 Kassör

Mail: marcus.stromberg@vmredovisning.se

Tel: 072-177 14 57

Han är redovisningsekonom till vardags som blev insnärjd samma dag dottern börja rida hos oss. Alltid go o gla! Han ska lära oss allt han kan och när sagan e slut har förhoppningsvis han också sadlat upp!!  

Emma Leijon

Sekreterare

Mail: emmeleijon1107@gmail.com

Tel: 070-637 28 09

Biomedicinsk analytiker var professionen, viktigast att hon vet vad det innebär!! Hon blev mamma okt-19 så nu hänger han mest utanför magen när Emmas liv fortsätter som vanligt i stallet! Förutom sin häst Eddie som står på RHC så är hon hundproffs.

Marie Petersson

Ledamot - Kioskkommitté

Mail: marieskold-p@hotmail.com

Tel: 070-667 22 75

Marie är flerbarnsmamman som utökat till ponnymorsa! Jobbar annars i vården. Har en lösning på det mesta! Vill lära sig det hon inte kan... helst igår. Hos oss är hon cafeteriakommite och bidrags prinsessa!

Pernilla Johansson

Ledamot -Ridskolekommitté

Mail: pernillajohansson941@gmail.com

Tel: 070-213 75 89

Pernilla har stort hjärta för djurs välfärd och vi tror att hon kommer att tillföra mycket till vår förening och vår vision om att hästarna alltid skall vara i fokus! Pernilla sitter som sammankallande till ridskolegruppen så om du har några ideer som du vill lyfta ang ridskoleverksamheten till styrelsen så är det Pernilla du kan hugga tag i!

 

John Persson

Ledamot -Anläggningskommitté

Mail: john.persson@ncc.se

Tel: 070-579 01 33

Han ska jobba på NCC har vi fått till oss, de gör tydligen mycket!!? Gillar att springa oxå, även där varselklädd.... Hans dotter Evelina rider dressyr och hennes ponny är uppstallad på RHC. Han är nog stallets mest välklädda ponnypappa.

Lisa Åkesson

Ledamot -Festkommitté

Mail: lisa.akesson81@gmail.com

Tel: 073-159 19 16

Sjuksyrran som har dottern Ebba på privatsidan. Gillar dans och att hjälpa till där det behövs. En positiv vind som vill att det händer saker kring henne.

Matilda Håkansson

Ledamot -Sponsring/bidragskommitté

Mail: matilda.haakansson@gmail.com

Ponnymamma som gillar problemlösning. Är skapare av RHC hemsida men har numera lämnat över ansvaret till verksamhetschefen.

Anna Sundberg

Ledamot -Sponsring/bidragskommitté

Mail: sundberganna76@gmail.com

Tel: 070-545 32 38

Annas dotter Elsa rider hos oss. Hon är en väldigt delaktig förälder. Anna jobbar som medicinsk sekreterare. Vi hoppas att hon ska ha massa bra ideer som skall sättas i verklighet på RHC!

Britt-Louise Olsson

Ledamot -Tävlingskommitté

Hon pular med dottern Filippas häst framåt småtimmarna när de flesta myst ner sig i soffan. Hon tar gärna en pratstund med barnen på klubben. Har en stark vision om hur vår tävlingsverksamhet skall se ut på RHC.

Agnetha Henrysson

Suppleant

Mail: 045719003@telia.com

Tel: 070-361 90 32

Har dottern Linnea med sin Marocco på privatsidan. Har funktionsnedsättnings lektioner på ridskolan. Är en noggrann kraft i styrelsen och stor inblick på både ridskolan och privatsidan.

Roger Håkansson

Suppleant

Mail: roger.hakansson@gmail.com

Tel: 072-306 02 82

Alltid positiv och glad precis den anda en förening ska ha!! Roger har barn som går på ridskolan och även på voltige. Han erjuder alltid en hjälpande hand. 


 


Susann Einarsson

Suppleant -Ridskolekommitté

Mail: susann.einarsson@gmail.com

Tel: 070-844 91 69


Jesper Brandt

Suppleant -Tävlingskommitté

Hästskötarpappa till Andre, Olivia och Tindra som har hästar på privatsidan. De andra två barnen Kevin och Isac är han ishockeymatrialare åt! Sen har han lite tid över att storma styrelsen med ideer!

Ann-Louise Söderbom

Suppleant

Mail: annlouise.soderbom@hotmail.com

Tel: 073-391 65 15