Personal

Louise W

Verksamhetschef

Louise är verksamhetschef. Hon har tävlingsstall hemma och är väldigt aktiv både som hoppryttare och ponnymamma. Älskar att jobba fort och har ofta många bollar i luften som hon jonglerar med lätthet. Hon är snäll och omtänksam och har en otrolig förmågan att se utvecklingsmöjligheter överallt,  inte minst i sina elever. Ett guldkorn, vår verksamhetschef.

Jaquiline F

Ridskolechef

Jaquelin är vår ridskolechef hon har ett långt förflutet med hästar i olika former. Har bla jobbat i Italien som hästskötare i ett hoppstall, idag är hon hängiven dressyren för egen del .Hon har ett stort engagemang i föreningens tävlingssektion. När hon undervisar så är hennes styrka att få eleverna känna trygghet i allt de lär sig. Att hon lär barn och vuxna kommunicera med hästen på ett mjukt och respektfullt sätt är en stor motivation och mål i vår ridskola. 

Linnea Karlsson

Stallskötare

Linnea är anställd i stallet. Hon är styrkan i stallet. Minns allt o har koll på det mesta som är värt att hålla koll på. Men vi andra som får jobba med Linnea tycker hon är den Goaste som finns!

Emelie

Stallansvarig

Hon har sedan många år sina två hästar uppstallade på RHC. I vårt team fann hon sin plats direkt och hennes huvuduppgift är att se till att våra hästar mår så bra som de bara kan. Det är inget som passerar hennes nålsöga. Som arbetskamrat ställer hon alltid upp, lätt att samarbeta med och ser vad som behöver göras. 

Emma Holtne

Instruktör

Hon har alla ridlekis grupper på RHC. Vi är så stolta över detta sättet att lära ut och umgås med häst. Emma har lång erfarenhet av hästar. Utöver lektioner hos oss så driver hon eget företag med laserbehandling på djur. Emma är vår förening trogen på många vis, hon har bla. suttit i styrelsen och har numera blivit ponnymorsa på RHC. Du vet när du träffat Emma för hon skiner som en sol.

Anna

Stallskötare

Anna är en inbiten hästtjej som började jobba heltid hos oss 2019. Hon är en stor tillgång för att vårt stall skall skötas på bästa möjliga vis. Hon kommer alltid med ett leende på läpparna och är hjälpsam som få. Vi är så glada att hon är en i vårt team.

Veronica Månsson

Kanslist

Hon är supermorsan som läser till distriktssjuksköterska och arbetar hos oss på kontoret. Tar emot alla frågor om ridavgifter och annat finstilt.  Ridit själv som ung och skulle nog gärna damma av ridstövlarna den dan någon utmanade henne!! Sonen Max har häst som är uppstallad på RHC och två döttrar rider lektion hos oss. 


Annelie

Kommunanställd, handledare för hjulet 

Annelie är handledare för omsorgstagarna som har sin dagligverksamhet hos oss. Hon inspirerar till en god stämning på vår arbetsplats. 

Ronneby Horse Centers styrelse


Lars

Ordförande

Vår alldeles egna blomsterkille som tycks bli yngre var gång man stöter på han!!?, trots sina rötter från Gubbängen!! Hans hästhjärta kommer från dottern Johannas tävlande. Har ett härligt lugn över sig!

Marcus

 Kassör 

Han är redovisningsekonom till vardags som blev insnärjd samma dag dottern börja rida hos oss. Alltid go o gla! Han ska lära oss allt han kan och när sagan e slut har förhoppningsvis han också sadlat upp!!  

Marie

Ledamot

Marie är flerbarnsmamman som utökat till ponnymorsa! Jobbar annars i vården. Har en lösning på det mesta! Vill lära sig det hon inte kan... helst igår. Hos oss är hon cafeteriakommite och bidrags prinsessa!

Pernilla

Ledamot

Pernilla och hennes dotter Clara är hyrare på två av våra ridskolehästar. Hon har stort hjärta för djurs välfärd och vi tror att hon kommer att tillföra mycket till vår förening och vår vision om att hästarna alltid skall vara i fokus!

 

Emma

Sekreterare

Biomedicinsk analytiker var professionen, viktigast att hon vet vad det innebär!! Hon blev mamma okt-19 så nu hänger han mest utanför magen när Emmas liv fortsätter som vanligt i stallet! Förutom sin häst Eddie som står på RHC så är hon hundproffs.

John

Ledamot 

Anläggningsgruppen

Han ska jobba på NCC har vi fått till oss, de gör tydligen mycket!!? Gillar att springa oxå, även där varselklädd.... Hans dotter Evelina rider dressyr och hennes ponny är uppstallad på RHC. Han är nog stallets mest välklädda ponnypappa.

Anna

Ledamot

Annas dotter Elsa rider hos oss. Hon är en väldigt delaktig förälder. Anna jobbar som medicinsk sekreterare. Vi hoppas att hon ska ha massa bra ideer som skall sättas i verklighet på RHC!

Roger

Suppleant

Alltid positiv och glad precis den anda en förening ska ha!! Roger har barn som går på ridskolan och även på voltige. Han erjuder alltid en hjälpande hand. 


 


Pian

Ledarmot

Tävlingsgruppen

Hon pular med dottern Filippas häst framåt småtimmarna när de flesta myst ner sig i soffan. Hon tar gärna en pratstund med barnen på klubben. Har en stark vision om hur vår tävlingsverksamhet skall se ut på RHC.

Matilda

Ledarmot

Ridskolegruppen

 Mamma till Minou som rider på ridskolan. Driven estet som har lätt till skratt. Finns inte mycket som inte går att lösa för Matilda. Hon älskar struktur och listor, gärna välritade sådana, hon är grundaren till denna fina hemsida!!

Agnetha

Suppleant

Har dottern Linnea med sin Marocco på privatsidan. Har funktionsnedsättnings lektioner på ridskolan. Är en noggrann kraft i styrelsen och stor inblick på både ridskolan och privatsidan.

Jesper

Suppleant

Tävlingsgruppen

Hästskötarpappa till Andre, Olivia och Tindra som har hästar på privatsidan. De andra två barnen Kevin och Isac är han ishockeymatrialare åt! Sen har han lite tid över att storma styrelsen med ideer!

Lisa

Suppleant

Fest kommittén 

Sjuksyrran som har dottern Ebba på privatsidan. Gillar dans och att hjälpa till där det behövs. En positiv vind som vill att det händer saker kring henne.