Hoppa till sidans innehåll

Träning


Träningspolicy för Ronneby Ryttarförening

För att hålla träningar på Ronneby Ryttarförenings anläggning gäller Svenska Ridsportsförbundets officiella auktorisation. A, B och C tränare eller har likande utbildning/erfarenhet.. RIK 0 osv.

F-Skatt är obligatoriskt.

Medlemskap och anläggningskort/träningskort är obligatoriskt för ALLA ryttare som tränar på anläggningen. För att försäkringar skall gälla på klubben måste man vara medlem.

Företräde till alla träning har ryttare som tävlar för klubben. Övriga är välkomna i mån om plats.

Bindningstid gäller per termin.

Förälder eller ryttare är betalningsansvarig för sin plats, oavsett deltagande eller ej. Under förutsättning att reservlista används, om sådan finns, kan man överlåta sin plats vid enstaka tillfällen. Max en termins andrahandsöverlåtelse. Kan inte platsen tillsättas av reserv sker ingen återbetalning.

För att hålla viss kvalitetsnivå finns max antal ryttare för varje grupp. Maxantalet kan variera för olika träningsgrupper med hänsyn till erfarenhet och ambitionsnivå. Tränare avgör vilken grupp ekipaget tillhör.

För varje grupp finns en person som ansvarar för all information inom gruppen, kontroll av medlems avgift, anläggningskort mm.

Privat träningsupplägg inför varje termin görs av träning/tävlings sektionen i samarbete med verksamhetsansvarig person.

All information kommer att finnas tillgänglig på RRFs hemsida.

Godkänd hjälm är obligatorisk.

Under 18 år är det krav på säkerhetsväst vid all hoppträning.

För ryttare under 18år SKALL förälder, eller annan vuxen av förälder utsedd närvara vid träning. Samtliga deltagare/föräldrar ansvarar för att hindermaterial byggs upp och plockas undan. Detta är en förutsättning för att ryttaren ska få vara med på träningen.

Det är tränarens skyldighet att visa ut elev mitt under pågående lektion som inte visar respekt för sin tränare eller sina medryttare, utan återbetalning.

 

Uppdaterad: 22 MAR 2018 11:26 Skribent: Lena Mazetti
-

Du kan känna igen en hästägare på hur det ser ut i hans bil. Stövlar, lera, hästgodis, halm, diverse skräp och en hopknölad vaxad jacka av obestämd ålder. Vanligtvis finns det också ett översta lager bestående av barn och hundar.

Helen Thomson

Postadress:
Ronneby RF - Ridsport
Visängsvägen 10
37238 Ronneby

Kontakt:
Tel: 045714965
E-post: This is a mailto link

Se all info