Medlem

Som medlem i Ronneby Ryttarförening får du gå i ridskolan, ha häst uppstallad och delta i klubbens övriga verksamhet.

Medlemsavgiften betalas till klubben på bankgiro 5604 - 3979 vid årets början. Var vänlig och ange namn, adress, telefonnummer och personnummer - även de 4 sista.

Medlemsavgift 2016
Junior, t o m 18 år 300 kr/kalenderår
Senior, över 18 år 350 kr/kalenderår

Försäkring

Genom att betala medlemsavgiften så omfattas du av klubbens kollektiva olycksförsäkring. Det är en mycket bra försäkring som täcker alla eventuella olycksfall under deltagandet i aktiviteter anordnade av ridklubben samt under den direkta färden till och från sådana aktiviteter.

Försäkringen är framtagen för alla ridklubbar som är medlemmar i Ridsportsförbundet av Agria/Länsförsäkringar.

Uppdaterad: 04 MAJ 2016 13:44
Skribent: Monia Cedermalm
-

Du kan känna igen en hästägare på hur det ser ut i hans bil. Stövlar, lera, hästgodis, halm, diverse skräp och en hopknölad vaxad jacka av obestämd ålder. Vanligtvis finns det också ett översta lager bestående av barn och hundar.

Helen Thomson

Postadress: