Hoppa till sidans innehåll

Sidan är under uppdatering

Uppstallning


Det finns 60 boxplatser på anläggningen, uppdelat i två identiska stall som är ihopbygda med varandra. Ena stallet är för privathästar och det andra stallet för lektionshästar och privathästar om plats finns. Ridhusen är inbyggda i byggnaden så man behöver inte gå ut för att komma till dem.

I varje stall finns två spolspiltor med varm-/kallvatten, låsbar sadelkammare och lada med loft för förvaring av foder och prylar. Även ett gemensamt rum där man kan sätta in ett skåp/häst med max bredd 60 cm. Det finns tillgång till tvättmaskin (sköts av personal mot en mindre avgift) och torkrum, toalett, omklädningsrum med dusch, pentry, handikappstoalett och hiss. Finns även en cafeteria på ovanvåningen med utskikt över stora ridhuset.

Uppstallning: Vid intresse av uppstallning, kontakta: This is a mailto link         För att få ha din häst uppstallad här måste du vara medlem.

Man kan välja enbart kallhyra och man kan även köpa till helinackordering och då ingår även mockningoch tillsyn. Kostnad 150 kr/dygn eller 3000 kr/mån utöver ord.hyra.

Kallhyra: I kallhyran ingår box, sadelplats, torv 2 balar vid inflyttning, fodring 4 ggr/dag, utsläpp på morgonen, dock ej insläpp. Plats i ladan och i skåpsrummet för förvaring. Finns möjlighet att köpa torv av ridskolan. 

 

Tillgång till ridhusen/paddocken: Ingår för installade

Rabatt vid fler hästar installade Priset nedan gäller för häst 1. Har man fler uppstallade så får man 300 kr i rabatt för häst 2, och 500 kr för häst 3 (eller fler) Så ex: 3 hästar 800 kr/rab.

  Ponnybox 9 kvm Hästbox 12 kvm
Kallhyra 1800 kr 2000 kr
     

 

Sommar: under uppdatering för 2018

 

Hyran betalas till klubbens bankgiro 5604 - 3979 i förskott

 

Uppdaterad: 21 AUG 2018 12:48 Skribent: Martina Mattsson
-

Du kan känna igen en hästägare på hur det ser ut i hans bil. Stövlar, lera, hästgodis, halm, diverse skräp och en hopknölad vaxad jacka av obestämd ålder. Vanligtvis finns det också ett översta lager bestående av barn och hundar.

Helen Thomson

Postadress:
Ronneby RF - Ridsport
Visängsvägen 10
37238 Ronneby

Kontakt:
Tel: 045714965
E-post: This is a mailto link

Se all info