Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Louise Wemlerth!

08 AUG 2018 08:38
Här nedan följer en presentation av vår nya verksamhetsschef
  • Uppdaterad: 08 AUG 2018 08:41

Hej allesammans!
.

Mitt namn är Louise Wemlerth och jag har den stora äran att få bli Er verksamhets chef vid terminens start HT 2018.
.
Jag bor på en liten gård i Värends Nöbbele tillsammans med min sambo Ola mer känd som ”BörjesOla”, mina två tjejer Ronja, Molly och tjugotalet hästar/ponnys. Där vi under 16 år bedrivit tävling/avel/träningsverksamhet. Jag är själv tävlingsryttare i hoppning med inriktning på unghästar. Har idag ett fyrtiotal elever på alla nivåer. I skrivande stund gör jag mina sista arbetsdagar inom funktionshinderomsorgen. Där jag i 14 år jobbat med människor som på ett fysiskt eller psykiskt sätt är i behov av stöd.
 
.
Jag är uppvuxen vid en ridskola, tycker att den hade en stor betydelse för mig när jag växte upp och ser ljust på Ronnebys potential att inspirera och främja intresset för häst. När tillfället dök upp att få jobba med häst och människor var valet självklart.
.
Jag har för avsikt att utveckla anläggningens aktiviteter, för ridskoleelever och privata aktörer. Att denna plats skall bli en träffpunkt att nätverka på, att känna trygghet och gemenskap med eller utan häst. Jag hoppas och förväntar mig att Ni tillsammans med mig skall få vara med om en spännande framtid i hästens tecken! 
.
Väl mött,Louise Wemlerth
Skribent: Annika Andersson
Epost: This is a mailto link
-

Du kan känna igen en hästägare på hur det ser ut i hans bil. Stövlar, lera, hästgodis, halm, diverse skräp och en hopknölad vaxad jacka av obestämd ålder. Vanligtvis finns det också ett översta lager bestående av barn och hundar.

Helen Thomson

Postadress:
Ronneby RF - Ridsport
Visängsvägen 10
37238 Ronneby

Kontakt:
Tel: 045714965
E-post: This is a mailto link

Se all info