Hoppa till sidans innehåll
Pola

Pola


Pola har lämnat oss 28/5-13

2013-05-29 10:07

 

Fina Pola, du var så speciell. Du visste vad du ville, både i ridningen & i hagen, och visade det med. Tyvärr var du tvungen att lämna oss

 

Du var inte den ultimata nybörjarhästen och en del upplevde dig som lite svår i ridningen. Gick därför enstaka lektioner då det kunde bli både bockningar, & backning i full fart. I galoppen gick det undan. Visade direkt om man råkade hålla lite för hårt i tyglarna. Lyssnade mycket på rösten, och tyckte om när man sa du var duktig. Det sas att du tidigare varit körhäst i Polen, och det var en stor omställning för dig att komma till oss men du lärde dig snabbt. Du blev mångas favorit, just därför att du var så speciell. Du hade humör; kommer du ihåg hur arg du blev när jag skulle göra dig fin med flätad pannlugg & rosett? Det ruskades så på huvudet under lektionen så det var bara att ta bort det. Visade tydligt att rosetter i pannluggen, nej det var inte riktigt din stil.

Du var även ledarstoet i hagen. Förra sommaren, när de nya hästarna kom, tog Miranda över ett kort tag. Du blev nog så paff att du blev utmanad över huvud taget så du backade. Efter en liten fundering så var dock ordningen återställd och du var åter ledaren.

Tyvärr var du tvungen att lämna oss. Behandlingarna hjälpte inte och du hade fortfarande ont, till slut gick det inte mer. Nu är du där gräset alltid är grönt, du är pigg & stark och smärtan borta.

Finaste Pola, det är många i stallet som saknar dig nu

Hälsa Haifa & Tanja så gott

/Annika

 

Foto: Madde Kumlin

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:24 Skribent: Annika Andersson
-

Du kan känna igen en hästägare på hur det ser ut i hans bil. Stövlar, lera, hästgodis, halm, diverse skräp och en hopknölad vaxad jacka av obestämd ålder. Vanligtvis finns det också ett översta lager bestående av barn och hundar.

Helen Thomson

Postadress:
Ronneby RF - Ridsport
Visängsvägen 10
37238 Ronneby

Kontakt:
Tel: 045714965
E-post: This is a mailto link

Se all info